+371 67114284

Saliena

Saliena ir optimāli izplānots premium klases dzīvojamais komplekss jūsu komfortablai un skaistai dzīvei.

Tas ir lielākais nekustāmā īpašuma attīstības projekts Baltijā un vienīgais Golf Estate Latvijā.

Projekts kura platība sastāv 455 ha iekļauj dzīvojamus rajonus, golfa laukumu, infrastruktūras objektus, dažādus brīva laika pavadīšanas iespējas un izglītības iestādes, kā arī tirdzniecības un biznesa parku.

Saliena ir ideāli izvietota starp Rīgu un Jūrmalu.

Iedzīvotāju ērtībai tiek piedāvāts da…

lasīt vairāk

Saliena ir optimāli izplānots premium klases dzīvojamais komplekss jūsu komfortablai un skaistai dzīvei.

Tas ir lielākais nekustāmā īpašuma attīstības projekts Baltijā un vienīgais Golf Estate Latvijā.

Projekts kura platība sastāv 455 ha iekļauj dzīvojamus rajonus, golfa laukumu, infrastruktūras objektus, dažādus brīva laika pavadīšanas iespējas un izglītības iestādes, kā arī tirdzniecības un biznesa parku.

Saliena ir ideāli izvietota starp Rīgu un Jūrmalu.

Iedzīvotāju ērtībai tiek piedāvāts dažādu infrastruktūras objektu komplekss: golfa laukums, privātais parks, bērnu spēļu laukumi, meža parks, ledus halle, sporta komplekss ar baseiniem, Latvijas starptautiskā skola, lielveikali un citi objekti. Par drošību rūpējas Salienas apsardzes dienests, bet uz visām ielām ir uzstādītas videonovērošanas kameras.

Salienas jaunākais projekts ir mazstāvu daudzdzīvokļu apbūves komplekss. No dzīvokļiem, kuru autors ir pazīstams arhitektu birojs Sarma & Norde, paveras brīnišķīgs skats uz perfekti koptu privāto parku ar strūklaku un bērnu spēļu laukumu.

Komfortabli un praktiski mājokļi ir funkcionāli pārdomāti līdz pēdējam sīkumam un ir projektēti ar modernāku energoefektivitātes tehnoloģiju pielietojumu.

Sapņu mājas.

Saliena saviem nākamajiem iedzīvotājiem piedāvā daudzpusīgu izvēli jebkurai gaumei un budžetam – mājīgus dzīvokļus, plašas savrupmājas un elegantas rindu mājas.

Visas mājas un dzīvokļus Salienā ir projektējuši talantīgi arhitekti un būvējuši profesionāli celtnieki, kas garantē visaugstāko kvalitāti jūsu jaunajā mājoklī.

Ideālā māja

Tos, kuri dod priekšroku privātākam dzīvesveidam un sapņo par savu māju ar dārzu un atpūtas laukumiņu, Salienā gaida greznas savrupmājas ar dažādu stāvu, guļamistabu un vannas istabu skaitu.

Esam rūpīgi pārdomājuši ikvienas piedāvātās mājas plānojumu, lai visas telpas nākamajiem saimniekiem būtu maksimāli lietderīgas. Racionāli izmantojot katru kvadrātmetru, esam panākuši, ka šeit nav neizmantojamu zonu, kas šīs mājas padara īpaši vērtīgas.

Turklāt mājas un dārzi ir izvietoti tā, lai iedzīvotāji baudītu maksimālu komfortu un privātumu, vienlaikus nodrošinot lielisku skatu pa logu un dienas gaismas pielietas telpas.

Tāpat esam parūpējušies par to, lai jūs savu ideālo māju varētu veidot atbilstoši savām iecerēm. Šajā nolūkā esam izstrādājuši dažādas papildu paketes, kas nodrošina maksimālu mājas atbilstību jūsu vajadzībām, proti, paketi „Energotaupība”, paketi „Komforts” un paketi „Mans dārzs”.

Golfa apartamenti

Mazstāvu dzīvokļu mājas Salienā – tā ir unikāla iespēja dzīvot komfortablā un mājīgā dzīvoklī starp patīkamiem kaimiņiem un gleznainām dabas ainavām.

Mēs esam pārdomājuši visu līdz pēdējam sīkumam: sākot no mūsu māju oriģinālajām fasādēm līdz pat apkārtējai videi, ko veido platas piebrauktuves, kopti zālieni, parki un rotaļu laukumi.

Lieli panorāmas logi, plašas terases un balkoni vizuāli paplašina telpu, veidojot neticamu tuvības sajūtu ar šīs vietas brīnumaino dabu. Plašie mūsdienīgie dzīvokļu interjeri ir burtiski pielieti ar saules gaismu, kas rada siltuma un mājīguma noskaņu.

Mēs saviem klientiem piedāvājam divu, trīs un četru istabu dzīvokļus ar platību no 40 līdz 150 kvadrātmetriem, ar funkcionāli pārdomātu plānojumu un pirmklasīgu dizainu.

Visos dzīvokļos ir individuāla apkures, kondicionēšanas un ventilācijas sistēma, ko raksturo augsti enerģijas taupības rādītāji.

Pašiem prasīgākajiem klientiem Saliena piedāvā izmantot mūsu profesionālo dizaineru pakalpojumus, kuri palīdzēs izveidot jūsu nākamā sapņu mājokļa neatkārtojamu dizaina projektu.

Zelta vidusceļš

Salienā kā jebkurā izaugsmes un pastāvīgas attīstības procesā esošā Eiropas pilsētā arvien lielāku popularitāti iemanto rindu mājas. Tās ir mūsdienīgas mājas ar racionālu plānojumu un rūpīgi pārdomātu apkārtējo vidi.

Visām rindu mājām ir lieli panorāmas logi, mājīga terase ar izeju uz dārzu un plaši balkoni. Zemes gabals ap māju ir pietiekami liels, kas sniedz iespēju iestādīt savas iemīļotās puķes un krūmus, iekārtot bērnu rotaļu laukumu un rīkot piknikus ar draugiem svaigā gaisā.

Apbūves zeme ar pilnu infrastruktūru

Saliena piedāvā vietējiem un ārvalstu būvniekiem ideālu platformu nekustamā īpašuma projektu īstenošanai. Attīstot savu projektu Salienā, investori un būvnieki neapšaubāmi ir ieguvēji, un to nodrošina teritorijas un jau esošo infrastruktūras objektu rūpīgi pārdomātais plānojums, proti, – Latvijas Starptautiskā skola, golfa komplekss, ledus halle, mežaparks, bērnu rotaļu un sporta laukumi un parki.

Zemes gabali ir pilnībā gatavi apbūvei. Ir ierīkota absolūti visa nepieciešamā infrastruktūra, tostarp ceļu tīkls, ūdensvads un kanalizācija, ievilkta gāze, elektrības un optiskās šķiedras kabeļi, ierīkota drenāžas sistēma un ūdensapgādes sistēma laistīšanai.

Visi zemes gabali Salienā ir atbilstoši zonēti un jau ir veikts to detalizēts plānojums, kas sniedz skaidru priekšstatu par apbūves veidu un būvniecības apjomu, kādu iespējams īstenot katrā konkrētajā objektā. Atkarībā no plāniem jūs varat iegādāties jebkādas platības un nozīmes zemes gabalu gan dzīvojamajai, gan komercapbūvei.

Visu minēto faktoru kopums sniedz investoram iespēju būtiski saīsināt projekta īstenošanas termiņu un maksimizēt tā ienesību.

Salienā atrodas Latvijas Starptautiskā Skola – ISL („International School of Latvia”), kas piedāvā mācības angļu valodā bērniem vecumā no 3 līdz 19 gadiem atbilstoši programmai „International Baccalaureate”.

Mācību process sadalīts trīs posmos: pirmsskolas audzināšanas bloks, vidusskolas programma un vecāko klašu programma diploma iegūšanai.

Skola dibināta 1994. gadā. 2011. gadā tā pārcēlās uz jaunām telpām Salienā – jaunu ēku ar mūsdienīgām klasēm, kas aprīkotas ar modernākajām tehnoloģijām mācību procesa nodrošināšanai, lielu sporta zāli un spēļu laukumiem dažādām ārpusklases nodarbībām. Izglītošanās procesā tiek izmantoti digitālie projektori un interaktīvās tāfeles.

Būtiski ir arī tas, ka ISL skolā liela uzmanība tiek pievērsta ārpusklases darbam ar skolēniem, bērni tiek iesaistīti interesantos zinātniskos projektos un sabiedriskajā dzīvē.

Pedagogu sastāvs ir daudznacionāls, ISL strādā brīnišķīga skolotāju komanda no Kanādas, ASV, Austrijas, Lielbritānijas un citām pasaules valstīm. Mācību procesā bērni bez vispārizglītojošajiem priekšmetiem apgūst pamatzināšanas arī zinātnes un mākslas jomās.

Daudzas ģimenes ar bērniem izvēlas Salienu par pastāvīgu dzīvesvietu tieši ISL skolas dēļ. Turklāt skola ir tā, kas nodrošina Salienā īsti starptautisku vidi.

Pirmsskolas vecuma bērni var apmeklēt arī pašvaldības bērnudārzus. Tuvākais bērnudārzs „Saimīte” atrodas tikai 5 minūšu gājiena attālumā no Salienas. Savukārt 5 minūšu brauciena attālumā jūsu bērnu mīļi gaidīs privātais bērnudārzs „Vinnijs”.

Līdz pašvaldības Babītes vidusskolai jūsu bērni varēs aiziet pat kājām 5 minūšu laikā. Skolā ir mūsdienīgs sporta komplekss, kurā ietilpst divi baseini un futbola laukums ar augstas kvalitātes mākslīgo segumu.

Vēlaties, lai jūsu bērni apgūtu kāda mūzikas instrumenta spēli? Pievērsiet uzmanību pilnīgi jaunajai mūzikas skolai, kas arī atrodas gājiena attālumā no Salienas centra!

Ģenerālplāns.

Salienas ģenerālplāna un būvprojekta izstrāde sākās ar bezgalīgiem zaļiem laukiem. Šie nosacījumu ļāva izveidot optimālu pilsētiņas plānojumu, kas ir unikāla Salienas priekšrocība iepretim jebkuram līdzīgam zemesgabalam.

Salienas ģenerālplānā tika iekļauts viss ērtībām nepieciešamais – koplietošanas teritorijas, atpūtas zonas, sporta laukumi un teritorijas brīvā laika pavadīšanai. Dzīvojamās un tirdzniecības zonas ir izplānotas korekti, ērtā attālumā atrodas arī mācību iestādes un izklaides kompleksi.

Īpaša uzmanība tika pievērsta ceļu satiksmes drošībai, nodrošinot plašas iebrauktuves, kā arī gājēju un velosipēdistu celiņus.

Rajons Rīgas rajons
Reģions Babītes pagasts
Iela Vaivaru iela 3
Platība no 179 m2 līdz 303 m2
Stāvu skaits 2
Istabas no 5 līdz 5
Pārdošanas cena no 1765 EUR / m2
Īres cena no 1800 EUR / mēn.

Aktuālie piedāvājumi šajā objektā

lapa
no 1
 
ID cenas platības
ID: 428791

Izīrē māju Rīgas rajonā, Babītes pagastā
Saliena, 2 stāvi, 5 istabas, 179.00m2

1800.00 EUR 10.06 EUR / m2

Apskatīt

ID: 515925

Izīrē māju Rīgas rajonā, Piņķos
PIŅĶI/SALIENA, 2 stāvi, 5 istabas, 192.00m2

2000.00 EUR 10.42 EUR / m2

Apskatīt

ID: 513875

Izīrē māju Rīgas rajonā, Babītes pagastā
SALIENA-PINKI, 2 stāvi, 5 istabas, 303.00m2

3700.00 EUR 12.21 EUR / m2

Apskatīt

ID: 515877

Izīrē māju Rīgas rajonā, Babītes pagastā
PINĶI / SALIENA, 2 stāvi, 5 istabas, 285.00m2

3700.00 EUR 12.98 EUR / m2

Apskatīt

ID: 515850

Pārdod māju Rīgas rajonā, Piņķos
PIŅĶI/SALIENA, 2 stāvi, 5 istabas, 192.00m2

339000.00 EUR 1765.63 EUR / m2

Apskatīt

ID: 426010

Pārdod māju Rīgas rajonā, Babītes pagastā
Saliena, 2 stāvi, 5 istabas, 179.00m2

339900.00 EUR 1898.88 EUR / m2

Apskatīt

ID: 515898

Pārdod māju Rīgas rajonā, Piņķos
PINĶI / SALIENA, 2 stāvi, 5 istabas, 197.00m2

360000.00 EUR 1827.41 EUR / m2

Apskatīt

ID: 515876

Pārdod māju Rīgas rajonā, Babītes pagastā
PINĶI / SALIENA, 2 stāvi, 5 istabas, 285.00m2

690000.00 EUR 2421.05 EUR / m2

Apskatīt

ID: 513874

Pārdod māju Rīgas rajonā, Babītes pagastā
SALIENA-PINKI, 2 stāvi, 5 istabas, 303.00m2

750000.00 EUR 2475.25 EUR / m2

Apskatīt


lapa
no 1
 
ID cenas platības