Datu apstrādes politika

Lūdzam iepazīties ar informāciju par to kā SIA "City Real Estate", reģ.Nr.: 40003820580, juridiskā adrese: Bruņinieku iela 8-2, Rīga, LV-1010 (turpmāk „Uzņēmums”) apstrādājam fizisko personu datus.

1. Informācija mūsu klientiem - fiziskajām personām, kuras no mums saņem pakalpojumus darījumos ar nekustamo īpašumu.

Uzņēmums apstrādā jūsu personas datus nolūkā noslēgt ar jums un izpildīt līgumu par starpniecības pakalpojumiem. Personas datu apstrādes tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas (b) un (f) punkts.

Uzņēmuma leģitīmā interese ir pienācīgi izpildīt šāda līguma saistības. Uzņēmums attiecībā uz šo datu apstrādi ir datu pārzinis.

Jūsu personas datu apstrāde ir nepieciešama līguma noslēgšanai un izpildei. Ja jūs neiesniedzat personas datus, Uzņēmumam var rasties grūtības noslēgt vai izpildīt līgumu.

Jūsu personas dati var tikt nodoti Uzņēmuma darbiniekiem, aģentiem un pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, juridisko, grāmatvedības vai IT pakalpojumu sniedzējiem.

Lai lūgtu piekļuvi, labojumus, datu dzēšanu, apstrādes ierobežošanu, vai norādītu uz citiem datu apstrādes jautājumiem, sazinieties ar mums, rakstot uz mūsu juridisko adresi. Jums ir arī tiesības vērsties ar sūdzību Datu valsts inspekcijā.

Jūsu personas dati tiks uzglabāti līdz starpniecības līguma izpildei, kā arī likumā noteikto noilguma periodu. Tiesvedības gadījumā dati tiks uzglabāti līdz šādas tiesvedības beigām.  Ja personas datu glabāšanu pieprasa likums, Uzņēmums ievēros likuma prasības.

2. Informācija mūsu klientiem - juridiskajām personām, kuras no mums saņem pakalpojumus darījumos ar nekustamo īpašumu.

Lai saņemtu no mums pakalpojumus, jūs iesniedzat informāciju par savu pārstāvi, kā arī kontaktpersonām. Lūdzu, informējiet šīs personas par to personas datu apstrādes faktu un iespēju šeit atrast informāciju, kā šāda personas datu apstrāde tiek veikta. 

Personas datu apstrādes tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas (f) punkts. Uzņēmuma leģitīmā interese ir pienācīgi izpildīt šāda līguma saistības. Uzņēmums attiecībā uz šo datu apstrādi ir datu pārzinis.

Personas datu apstrāde ir nepieciešama līguma noslēgšanai un izpildei. Ja jūs neiesniedzat personas datus, Uzņēmumam var rasties grūtības noslēgt vai izpildīt līgumu.

Personas dati var tikt nodoti Uzņēmuma darbiniekiem, aģentiem un pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, juridisko, grāmatvedības vai IT pakalpojumu sniedzējiem.

Lai lūgtu piekļuvi, labojumus, datu dzēšanu, apstrādes ierobežošanu, vai norādītu uz citiem datu apstrādes jautājumiem, ar mums var sazināties, rakstot uz mūsu juridisko adresi. Fiziskajām personām, kuru personas datus mēs apstrādājam, ir arī tiesības vērsties ar sūdzību Datu valsts inspekcijā.

Personas dati tiks uzglabāti līdz starpniecības līguma izpildei, kā arī likumā noteikto noilguma periodu. Tiesvedības gadījumā dati tiks uzglabāti līdz šādas tiesvedības beigām.  Ja personas datu glabāšanu pieprasa likums, Uzņēmums ievēros likuma prasības.

3. Informācija interesentiem, kas sazinās ar mums nekustamā īpašuma apskatei. 

Uzņēmums apstrādās jūsu personas datus šādiem nolūkiem:

1) Lai atbildētu uz jūsu jautājumiem vai lūgumiem, piemēram, lai organizētu nekustamā īpašuma apskati;

2) Līguma izpildei ar nekustamā īpašuma īpašnieku – lai pierādītu nekustamā īpašuma apskates faktu;

3) Ar jūsu piekrišanu - lai nosūtītu jums informāciju par līdzīgiem nekustamajiem īpašumiem uz e-pastu, vai arī sazinātos ar jums pa tālruni, lai piedāvātu jums šādu nekustamo īpašumu apskati.

Jūsu personas dati līguma izpildei tiks apstrādāti uz mūsu leģitīmo interešu pamata, un mūsu leģitīmā interese ir pierādīt nekustamā īpašuma īpašniekam, ka veicam savu saistību izpildi saskaņā ar starpniecības līgumu. Ja jūs nesniedzat šo informāciju, mēs nevaram pierādīt, ka apskate ir veikta.

Attiecībā uz informācijas sniegšanu sakarā ar jautājumu vai lūgumu, kā arī par līdzīgiem nekustamajiem īpašumiem, jūsu personas dati tiks apstrādāti uz piekrišanas pamata, un jūsu piekrišana un personas datu iesniegšana ir brīvprātīga. Ja jūs tos nesniegsiet, mēs ar jums nesazināsimies, tajā skaitā, nolūkā informēt par līdzīgiem nekustamajiem īpašumiem.

Savu piekrišanu jūs varat atsaukt jebkurā laikā, taču tas neietekmēs personas datu apstrādes, kas veikta pirms šāda piekrišanas atsaukuma, likumību. Jūsu personas dati tiks uzglabāti līdz starpniecības līguma izpildei. Ja sniedzāt piekrišanu, kā norādīts augstāk, tad jūsu personas dati tiks uzglabāti līdz brīdim, kad atsauksiet savu piekrišanu. Ja atsauksiet savu piekrišanu, mēs turpmāk vairs nesazināsimies ar jums nolūkā informēt par līdzīgiem nekustamajiem īpašumiem.

Jūsu personas dati var tikt nodoti Uzņēmuma nekustamo īpašumu aģentiem, kā arī citām personām, kas sniedz pakalpojumus Uzņēmumam, piemēram, IT pakalpojumu sniedzējiem.

Uzņēmums ir datu pārzinis un atbild par jūsu personas datu apstrādi. Ja vēlaties piekļūt saviem personas datiem, labot, dzēst tos vai ierobežot to apstrādi, iebilst pret to apstrādi, vai arī jums ir jautājumi par datu apstrādi, sazinieties ar mums, rakstot uz mūsu juridisko adresi. Ja uzskatāt, ka rīcība ar jūsu personas datiem nav atbilstoša tiesību aktu prasībām, jums ir tiesības vērsties ar sūdzību Datu valsts inspekcijā.

Uzņēmums apstrādā personas datus pārziņa statusā un apstrādā datus minimālā apjomā, kas nepieciešams sadarbības mērķa sasniegšanai.

Nosūtot ziņu vai pieprasījumu Uzņēmumam, izmantojot mājas lapā ievietoto saziņas veidlapu vai elektronisko e-pastu, Uzņēmums apkopo sniegto informāciju un jūs sniedzat piekrišanu, kas ir brīvprātīga un atsaucama.

Meklēšana
City Real Estate iesaka
Izīrē dzīvokli Rīgā, Vecrīgā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Vecrīgā
Jēkaba iela, 6. stāvs, 5 istabas, 206.00m2
1990.00 EUR 9.66 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Merķeļa iela, 4. stāvs, 4 istabas, 150.00m2
800.00 EUR 5.33 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Elizabetes iela, 3. stāvs, 4 istabas, 100.00m2
700.00 EUR 7 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Elizabetes iela, 4. stāvs, 4 istabas, 100.00m2
720.00 EUR 7.2 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Elizabetes iela, 3. stāvs, 3 istabas, 107.00m2
770.00 EUR 7.2 EUR / m2

Izīrē istabu Rīgā, Centrā

Izīrē istabu Rīgā, Centrā
Stabu iela, 4. stāvs, 3 istabas, 75.00m2
480.00 EUR 6.4 EUR / m2

Pārdod māju Rīgā, Imantā

Pārdod māju Rīgā, Imantā
Loka iela, 2 stāvi, 5 istabas, 200.00m2
105000.00 EUR 525 EUR / m2

Iznomā komerctelpas Rīgā, Centrā

Iznomā komerctelpas Rīgā, Centrā
Krišjāņa Barona iela, 1. stāvs, 7 istabas, 117.50m2
900.00 EUR 7.66 EUR / m2

Iznomā komerctelpas Rīgā, Šampēterī-Pleskodālē

Iznomā komerctelpas Rīgā, Šampēterī-Pleskodālē
Lielirbes iela, 2. stāvs, 5 istabas, 173.00m2
1730.00 EUR 10 EUR / m2

Pārdod dzīvokli Rīgā, Purvciemā

Pārdod dzīvokli Rīgā, Purvciemā
Pūces iela, 6. stāvs, 3 istabas, 94.80m2
165000.00 EUR 1740.51 EUR / m2

Apskatīt visu piedāvājumu