+371 67114284

Starptautiskais koncerns IWG strauji paplašina darbību Latvijā – atklās trīs jaunus hibrīddarba zīmola Spaces kopstrādes centrus

Prognozē ievērojamu pieprasījuma palielināšanos pēc kopstrādes darba telpām Latvijā un Baltijas reģionā

Pasaulē lielākais hibrīddarba risinājumu nodrošinātājs Internatonal Worplace Group (IWG) nākamā gada sākumā strauji paplašinās darbību Latvijā, atverot trīs jaunus premium zīmola Spaces kopstrādes darba telpu centrus. Latvijā pirmās Spaces zīmola darba vietas janvārī tiks atklātas daudzfunkcionālajā kompleksā Zunda Towers un biznesa centrā Prognozē ievērojamu pieprasījuma palielināšanos pēc kopstrādes darba telpām Latvijā un Baltijas reģionā

Pasaulē lielākais hibrīddarba risinājumu nodrošinātājs Internatonal Worplace Group (IWG) nākamā gada sākumā strauji paplašinās darbību Latvijā, atverot trīs jaunus premium zīmola Spaces kopstrādes darba telpu centrus. Latvijā pirmās Spaces zīmola darba vietas janvārī tiks atklātas daudzfunkcionālajā kompleksā Zunda Towers un biznesa centrā Novira Plaza, savukārt nākamā gada martā Spaces kopstrādes telpas būs pieejamas arī A klases biroju ēkā Elemental.

Pieprasījums pēc hibrīdā darba modeļa strauji pieaug gan pasaulē kopumā, gan arī Baltijas reģionā un Latvijā. IWG ir pasaules līderis hibrīddarba risinājumu nodrošināšanā, un tāpēc uzņēmums, sekojot pieprasījumam tirgū, ir nolēmis strauji paplašināt darbību Latvijā, līdzās Regus zīmolam atverot arī jaunas un modernas Spaces zīmola kopstrādes darba telpas Rīgā. Līdz ar šo jauno centru atvēršanu IWG nostiprina savas pozīcijas kā lielākais darba telpu operators Latvijā.

Jauno kopstrādes centru atvēršana Rīgā iet roku rokā ar uzņēmuma straujo izaugsmi citur pasaulē. No 2023. gada janvāra līdz septembrim visā pasaulē IWG atklāja 612 jaunus kopstrādes darba centrus, sasniedzot līdz šim augstākos pusgada ieņēmumu rezultātus. Šis nepieredzēti lielais pieprasījums pēc hibrīdā darba risinājumiem no dažāda lieluma uzņēmumiem un darbiniekiem ļauj prognozēt, ka nākamā gada laikā IWG izveidos vēl aptuveni 1000 jaunus kopstrādes darba vietu centrus.

Spaces Zunda Towers atradīsies vienā no augstākajām ēkām Baltijā, un tā kopējā platība sasniegs 2348 kvadrātmetrus, ietverot privātos birojus, sanāksmju telpas, kopstrādes un radošās telpas. Šis jaunais hibrīdā darba centrs tiks atklāts 2024. gada janvārī lielākajā un vērienīgākajā ēkā Baltijas reģionā. Spaces Zunda Towers atrodas tuvu pilsētas centram, nodrošinot ērtu piekļuvi nozīmīgākajām Rīgas vietām, tostarp Vecrīgas bruģētajām ieliņām, Pārdaugavas vēsturiskajām koka ēkām un idilliskajai Ķīpsalas salai.

Spaces Novira Plaza moderno darba vietu centrs tiks atklāts 2024. gada janvārī un atradīsies Rīgas centra daļā, kur arhitektūras ierobežojumu dēļ ir ļoti maz jaunu ēku. Šis 1850 kvadrātmetrus lielais Spaces darba telpu centrs piedāvās 44 privātos birojus, vairākas sanāksmju telpas, radošas kopstrādes zonas, 60 vietu konferenču zāli un plašu autostāvvietu. Spaces Novira Plaza atrodas blakus Centrālajai dzelzceļa stacijai, kas drīzumā nodrošinās ātrgaitas vilciena savienojumus arī ar Kauņu, Viļņu, Pērnavu un Tallinu.

Spaces Elemental atklāšana plānota 2024. gada martā, un tajā strādājošajiem būs pieejamas augstas klases darba vietas, tostarp dinamiska kopstrādes zona, moderni privātie biroji un dinamiskas sanāksmju telpas. 2294 kvadrātmetrus plašais darba vietu centrs atradīsies 10 stāvu A klases biroju ēkā, kas ir ceļā uz to, lai kļūtu par pirmo biroju ēku Latvijā ar BREEAM Outstanding ilgtspējas sertifikātu. Ēkā plaši tiek izmantoti moderni, inovatīvi un energoefektīvi risinājumi, kas tiks nodrošināti arī Spaces centra darba vietās.

IWG izpilddirektors un dibinātājs Marks Diksons (Mark Dixon): “Rīgā saredzam lielu izaugsmes potenciālu un nozīmīgu vietu, uz ko turpmāk fokusēties. Tāpēc esam ļoti gandarīti par iespēju tieši šeit atklāt trīs jaunus hibrīdā darba centrus. Hibrīdā darba popularitāte turpina tikai pieaugt, tāpēc domāju, ka šiem centriem drīzumā sekos vēl citi. Lielu gandarījumu sniedz sadarbība ar mūsu partneriem un Spaces zīmola attīstīšana saskaņā ar noslēgtajiem pārvaldības līgumiem, kas papildinās viņu ēkas ar modernākajām darba telpām.”

Tiek prognozēts, ka līdz 2030. gadam 30 % no visa komerciālā nekustamā īpašuma veidos elastīgas darba telpas, jo pieprasījums pēc hibrīdā darba iespējām ir ārkārtīgi liels un dažāda lieluma uzņēmumi ilgtermiņā plāno palielināt hibrīdā darba telpu izmantošanu. IWG ar savu bagāto pieredzi var palīdzēt partneriem izmantot priekšrocības, ko sniedz šīs nozares straujā izaugsme.

IWG visā pasaulē nodrošina vairāk nekā 3500 kopstrādes darba centrus vairāk nekā 120 valstīs. Plašais darba vietu risinājumu klāsts ir piemērots visdažādākajiem īpašumu veidiem, nodrošinot uzņēmumam vadošās pozīcijas tirgū. Elastīgi darba telpu risinājumi piedāvā praktiskas iespējas visu profesiju profesionāļiem, sākot no ārštata darba veicējiem līdz uzņēmumu komandām, veicinot sadarbību un produktivitāti.
Meklēšana

Piedāvājiet savu īpašumu

Piedāvājiet īpašumu

Izveidojiet savu pieprasījumu

Izveidojiet pieprasījumu

Saņemiet piedāvājumus e-pastā

Pieteikties
City Real Estate iesaka
Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Stabu iela, 3. stāvs, 2 istabas, 79.50m2
1350.00 EUR 16.98 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Vecrīgā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Vecrīgā
Teātra iela, 2. stāvs, 3 istabas, 86.40m2
1000.00 EUR 11.57 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Šampēterī-Pleskodālē

Izīrē dzīvokli Rīgā, Šampēterī-Pleskodālē
Lielirbes iela, 13. stāvs, 3 istabas, 90.00m2
850.00 EUR 9.44 EUR / m2

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā
Skanstes iela, 23. stāvs, 2 istabas, 93.00m2
240000.00 EUR 2580.65 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Elizabetes iela, 2. stāvs, 3 istabas, 94.90m2
2278.00 EUR 24 EUR / m2

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā
Rūpniecības iela, 5. stāvs, 3 istabas, 97.90m2
375000.00 EUR 3830.44 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Vecrīgā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Vecrīgā
Vaļņu iela, 6. stāvs, 1 istabas, 99.90m2
750.00 EUR 7.51 EUR / m2

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā
Stabu iela, 6. stāvs, 2 istabas, 104.40m2
350000.00 EUR 3352.49 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Stabu iela, 6. stāvs, 2 istabas, 104.40m2
1750.00 EUR 16.76 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā

Izīrē dzīvokli Rīgā, Centrā
Stabu iela, 1. stāvs, 3 istabas, 105.70m2
1800.00 EUR 17.03 EUR / m2

Apskatīt visu piedāvājumu