+371 67114284

Meža Ciems

Projekts Meža Ciems – tas ir ciemats komfortablai, drošai un – vēlams! – laimīgai dzīvei.

Mēs to uzcēlām pa kārtām un etapiem.

Katra kārta - grupa mūsdienīgu, mazstāvu dzīvokļu māju kā turpinājums mūsu deviņpadsmit gadu ilgajai pieredzei nekustamo īpašumu projektu attīstības jomā.

Automašīnu novietošanai paredzētas automašīnu stāvvietas pie mājām un daudzstāvu autostāvvietā, iebraukšana ciematā slēgta ar barjerām, kas atveramas ar individuālām čip kartēm.

Mierīgai dzīvei ciematā pared…

lasīt vairāk

Projekts Meža Ciems – tas ir ciemats komfortablai, drošai un – vēlams! – laimīgai dzīvei.

Mēs to uzcēlām pa kārtām un etapiem.

Katra kārta - grupa mūsdienīgu, mazstāvu dzīvokļu māju kā turpinājums mūsu deviņpadsmit gadu ilgajai pieredzei nekustamo īpašumu projektu attīstības jomā.

Automašīnu novietošanai paredzētas automašīnu stāvvietas pie mājām un daudzstāvu autostāvvietā, iebraukšana ciematā slēgta ar barjerām, kas atveramas ar individuālām čip kartēm.

Mierīgai dzīvei ciematā paredzēta profesionāla tehniskās drošības sistēma, kas ietver sevī videonovērošanas sistēmu (158 kameras ar nepārtrauktu ierakstu), mājruņus ar klausuli katrā dzīvoklī, kodu atslēgu sistēmām durvīm un vārtiņiem, automašīnu piekļuves sistēmu teritorijā un dzīvokļu drošības sistēmu, kas ietver sevī speciālas durvis un ievilkti vadi signalizācijas pieslēgšanai.

Ciemats Meža Ciems ir projektēts un uzcelts tā, lai ciemata iedzīvotājus maksimāli pasargātu no braucošām automašīnām.

Lai katrai „salai” būtu sava „seja” un katrai mājai sava „identitāte”, mēs rūpīgi izvēlējāmies krāsas un fasādes elementus, īpašu uzmanību pievēršot izturībai un ekoloģijai.

Celtniecības konstrukcijas:

PAMATI- Pāļu un monolīta pamati.

ĀRSIENAS- Montējamas dzelzsbetona konstrukcijas ar ārējo siltinājumu 150 mm akmens vates un apmetumu.

IEKŠĒJĀS SIENAS- Starp dzīvokļiem - montējamās dzelzsbetona, iekš dzīvokļu – ģipša plāksnes uz karkasa ar iekšējo skaņas izolāciju.

PĀRSEGUMI- Dzelzsbetona pārseguma plāksnes 200 mm ar keramzīta slāni un skaņas izolāciju akustisko un triecien trokšņu samazināšanai. Pēdējā stāva pārsegums siltināts ar 200 mm akmens vati.

KĀPNES- Montējamas dzelzsbetona kāpņu laides un laukumi ar krāsotiem alumīnija nožogojumiem.

JUMTS- Ruļļu materiāls, nesošās konstrukcijas no koka.

LOGI- PVC ar siltumu izturīgām stikla paketēm.

DURVIS- Dzīvokļa – metāla, stiprinātas ar skaņas izolāciju, aprīkotas ar drošu slēdzeni, iekšējās – koka.

IEEJAS MEZGLS -Alumīnija konstrukcijas ar siltum taupīgām stikla paketēm.

BALKONI- Montējams dzelzsbetons ar alumīnija nožogojumiem.

GRIESTU AUGSTUMS- 2,70 m.

Inženier-komunikācijas:

ELEKTROAPGĀDE- 380/220 V no atsevišķas transformatoru apakšstacijas ar vienlaicīgu maksimālo jaudu 15 kw katram dzīvoklim. Uzskaitei – skaitītāji, kas uzstādīti sadales skapī. Paredzēta aizsardzība pārslodzei un elektrības noplūdes gadījumā. Ierīkoto lietusūdens notekcauruļu apsilde ziemas laikā.

SAZEMĒJUMS UN AIZSARDZĪBA NO ZIBENS- Kontūra pa ēkas perimetru.

APKURE- Pieslēgums pilsētas siltumapgādes sistēmai ar individuālo automātisko siltummezglu katrā mājā. Dzīvokļos – ūdens radiatori ar termoregulatoriem, siltuma uzskaite – proporcionāli saskaņā ar patēriņu.

ŪDENS- Ūdens padeve no pilsētas ūdensvada. Uzskaitei – atsevišķs skaitītājs katrā dzīvoklī.

KARSTAIS ŪDENS- Ūdens uzsildīšana katras mājas individuālajā siltummezglā, rezerves boilers ūdens uzsildīšanai pilsētas sistēmas ūdens padeves pārtraukumu gadījumos.

KANALIZĀCIJA- Pieslēgums pilsētas kanalizācijas sistēmai caur ciematam piederošo kanalizācijas sūkņu staciju.

LIETUS ŪDEŅI- Caur lietus ūdens sūkņu stacijām tiek novadīts blakus esošajā Dreiliņu upītē.

VENTILĀCIJA- Dabiskā – pieplūde caur pieplūdes vārstiem ar filtru, kas uzstādīti mājas ārējās sienās. Izplūde – caur katra dzīvokļa individuālajiem kanāliem. Sanitāro mezglu izplūde – piespiedu-dabiska, pieslēgta atsevišķam kanālam. Virtuves izplūde – pieslēgta atsevišķam kanālam.

Teritorija:

IEBRAUKŠANA TERITORIJĀ- Piecas iebrauktuves ar iebraukšanas aizsargbarjeru.

ŽOGS- Saskaņā ar zemes gabala robežu plānu.

VIDEONOVĒROŠANA- 158 kameras ar nepārtrauktu ierakstu, iebraukšanas-izbraukšanas kontrole teritorijā, novērošana iekļūšanai mājās.

APGAISMOJUMS- Automātiska ieslēgšanās iestājoties krēslai.

TERITORIJAS LABIEKĀRTOŠANA- Iekšējie pagalmi ar zaļiem apstādījumiem , aprīkotām atpūtas vietām un bērnu spēļu laukumiem. Gājēju celiņi no bruģakmeņa ar apmalēm. Ierīkotas vietas atkritumu konteineru novietošanai.

AUTOSTĀVVIETAS- Personīgās automašīnu stāvvietas pie mājām un daudzstāvu automašīnu stāvvietā, iebraukt var atverot barjeras ar individuālajām čip kartēm.

Dzīvokļi:

Duo 2 istabu:

DUO projektā Meža Ciems - vairāk kā divistabu dzīvoklis. Tā ir jauna pieeja dabiskai dzīvei. Uz 60 kvadrātmetriem ir organizēta brīva, droša un cilvēka cienīga dzīve.

Visi dzīvokļi ir pilnībā pabeigti un katram izstrādāts individuāls dizains.

Divas saulainas istabas, ērti izvietota virtuve, plaša vannas istaba un, protams, balkons vai terase. Izejot uz balkona, darba dienas spriedze izplēn priežu meža gaisā.

Trinity 3 istabu:

Ja Jums patīk DUO, bet trūkst bērnu istabas vai kabineta, laipni lūdzam uz Trinity. Visi dzīvokļi ir pilnībā pabeigti un katram izstrādāts individuāls dizains.

Dzīvokļa 72-77 kvadrātmetri ar balkonu vai terasi ietver sevī plašu viesistabu ar virtuvi, guļamistabu, vannu, trešo istabu, kā arī atsevišķu tualeti - Jūsu bērnam vai Jūsu viesiem.

Labs miegs, bērni spēlējas drošībā, dzīvoklis atvaļinājuma laikā tiek apsargāts, automašīna arī rīt no rīta stāv tajā pašā vietā, un kā Jums patiktu brokastis uz terases?

Quattro 4 istabu:

Quattro – tas ir harmonisks četru istabu kvartets. Individuāli projektētā kompozīcija ietver sevī visas Trinity ērtības un vēl vienu guļamistabu.

Visi dzīvokļi ir pilnībā pabeigti un katram izstrādāts individuāls dizains.

Dzīvokļa 98 kvadrātmetri ar balkonu vai terasi ietver sevī plašu viesistabu ar virtuvi, trīs gaišas guļamistabas, divas plašas vannas istabas.

Quinto 5 istabu:

Quinto – Jūsu sapņa par lielo dzīvokli iemiesojums.

Visi dzīvokļi ir pilnībā pabeigti un katram izstrādāts individuāls dizains.

Dzīvokļa 130 kvadrātmetri ar terases 40 kvadrātmetriem ietver sevī plašu viesistabu ar virtuvi, trīs gaišas guļamistabas, kabinetu, divas plašas vannas istabas.

Apdare- Visi dzīvokļi ir pilnībā pabeigti un katram izstrādāts individuāls dizains. Ieejot pie kaimiņiem Jūs nesajauksiet dzīvokļus.

SIENAS- Krāsotas gaišos toņos, sanitārajos mezglos – keramiskās flīzes.

GRIESTI- Izlīdzinātie dzelzsbetona paneļi ar rustu sadalījumu, nokrāsoti baltā krāsā.

GRĪDAS- Dabīgais parkets un mīkstie grīdas segumi, sanitārajos mezglos – keramiskās flīzes.

GRĪDLĪSTES- MDF.

DURVIS- Koka.

DURVJU ROKTURI- Matēti, hromēti.

APKURES IEKĀRTAS- Ūdens apkures radiatori ar termoregulatoriem, sanitārajos mezglos – elektriskās „siltās” grīdas.

SANTEHNIKAS IEKĀRTAS- Keramika baltā krāsā.

ŪDENS MAISĪTĀJI- Hromēti.

TELEFON TĪKLS- Sadale saskaņā ar projektu.

SARUNAS IEKĀRTA- Mājas sarunas iekārta.

TELEVĪZIJAS TĪKLS- Sadale saskaņā ar projektu, pieslēgšanas iespēja katrā istabā. Uz katras mājas savstarpēji nesaistīti uzstādīta vietējās un pavadoņu televīzijas antenu sistēma. Iespēja katrā dzīvoklī uzstādīt savstarpēji neatkarīgus pavadoņu uztvērējus un neierobežotu televizoru skaitu, kuri uztver vietējos kanālus. Ciematā darbojas tādi operatori kā IZZI, Baltkom, LatnetTV, Unisat un Lattelecom virszemes TV.

DATORTĪKLS- Sadale saskaņā ar projektu, pieslēgšanas iespēja katrā istabā, ar caur laišanas spēju līdz 1 Gbitam.

APSARDZES SIGNALIZĀCIJA- Sadale saskaņā ar projektu, pieslēgšanas iespēja katrā istabā.

ELEKTROINSTALĀCIJA- Automātiskais sadales skapis, rozetes un slēdži gaišos toņos.

VENTILĀCIJA- Individuālie kanāli katram dzīvoklim, virtuve pieslēgta atsevišķam kanālam, sanitārajos mezglos – piespiedu-dabiskā izplūde pieslēgta atsevišķam kanālam.

KAMĪNS- Dažos pēdējo stāvu dzīvokļos ir iebūvēts kamīns.

Vispārīgā informācija:

Zemes gabala platība: 52465 m²

Māju skaits : 17

Dzīvokļu skaits: 474

Dzīvokļu veidi un gatavība: 2-3-4-5 istabu ar pilnu iekšējo apdari

Pasūtītājs: A/S West East Industries

Ģenerāluzņēmējs: SIA WEI RED

Uzcelts: 2003-2008 g.

Papildus iespējas: Autostāvvietas, pagrabstāva saimniecības telpas

Infrastruktūra un apkārtējā teritorija: Zaļais rajons. Lieliska transporta satiksme. Tirdzniecības centri, tirgus, skolas, pirmsskolas izglītības iestādes, slimnīca

Apsaimniekošana: Starp visiem īpašniekiem noslēgts līgums par kopīpašuma kopīgu pārvaldīšanu un apsaimniekošanu un īpašuma pārvaldīšana nodota profesionāla nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmuma rokās.

Drošība: 158 videonovērošanas kameras ar nepārtrauktu ierakstu, mājruņi, durvis un vārtiņi ar kodu atslēgu sistēmām, automašīnu iebraukšana teritorijā ar karšu sistēmu.

Internets: Ātrs interneta pieslēgums līdz 1 Gbitam.

Televīzija: Iespēja skatīties tādus TV operatorus kā IZZI, Baltcom, Latnet interaktīvais TV, Lattelecom virszemes TV un satelīttelevīziju.

Telefonija: Iespējams pieslēgt pilsētas līniju ar bezmaksas iekšējiem zvaniem.

Attīstītājs: West East Industries ( www.wei.lv )

Celtnieks: WEI Real Estate Development ( www.wei.lv )

Aktuālie piedāvājumi šajā objektā

Pēc Jūsu meklēšanas kritērijiem netika atrasts neviens nekustamais īpašums

Izveidojiet savu pieprasījumu