+371 67114284

Dammes Liepas

Jauns, kvalitatīvs projekts DAMMES LIEPAS Imantā, Slokas ielā 130A!

Jau izsenis blakus mājām tika stādītas liepas, ozoli un bērzi, kas jauno mājokļa vietu apveltīja ar labvēlīgu auru.

Liepas – tā ir siltas vasaras smarža, gards medus, aromātiska tēja aukstajos ziemas vakaros un dziesma, kas vieno.

Dammes Liepu mājas atrodas kuplu liepu ielokā, kas ne tikai priecē acis, bet arī valdzina ar saldo medus aromātu vasaras skaistākajā mēnesī - jūlijā.

Ir zinātniski pierādīts, ka liepas labāk nekā citi koki spē…

lasīt vairāk

Jauns, kvalitatīvs projekts DAMMES LIEPAS Imantā, Slokas ielā 130A!

Jau izsenis blakus mājām tika stādītas liepas, ozoli un bērzi, kas jauno mājokļa vietu apveltīja ar labvēlīgu auru.

Liepas – tā ir siltas vasaras smarža, gards medus, aromātiska tēja aukstajos ziemas vakaros un dziesma, kas vieno.

Dammes Liepu mājas atrodas kuplu liepu ielokā, kas ne tikai priecē acis, bet arī valdzina ar saldo medus aromātu vasaras skaistākajā mēnesī - jūlijā.

Ir zinātniski pierādīts, ka liepas labāk nekā citi koki spēj attīrīt gaisu, atjaunot skābekli un aizturēt līdz pat 80% putekļu.

Interesants fakts – katrs liepas koks spēj aizstāt līdz pat desmit kondicionieriem! Savukārt liepziedu tējai un pastaigām liepu parkos ir relaksējoša iedarbība.

Iegādājoties dzīvokli Dammes Liepās, Jūs ik vakaru varēsiet baudīt vakara tēju uz sava balkona vai lodžijas, bet brīvdienās doties garākās pastaigās uz tuvējo mežu!

Izvēlies savu jauno dzīvokli sakārtotā, zaļā un patīkamā vidē!

Imanta ir pievilcīga vieta ar teicami sakārtotu infrastruktūru: veikali, sabiedriskā transporta pieturvietas, riteņbraucēju celiņi.

Dammes Liepas ir jauns daudzdzīvokļu māju projekts Imantā, kurā īstenojam Jūsu vēlmes un, iespējams, pat vēl vairāk:

skaistus un plašus dzīvokļus,

labiekārtotu, apzaļumotu teritoriju ar spēļu un sporta laukumiem,

Blakus Dammes Liepām atrodas skola un bērnudārzs.

Papildu drošībai jaunbūvju teritorijai pieguļošajās ielās ir ierobežots braukšanas ātrums.

Dammes Liepu mājas atrodas kuplu liepu ielokā, un desmit minūšu gājienā ir mežs.

Sēdieties mašīnā un izvēlēties galamērķi – tikai 15 minūtes un Jūs būsiet galvaspilsētas centrā, Vecrīgā vai populārajā vasaras kūrortvietā Jūrmalā!

Dzīvokļa pirkums ir nopietns un atbildīgs darījums. Tāpēc Jums ir ļoti svarīgi zināt visu par projekta realizēšanas gaitā izmantotajiem būvniecības materiāliem un mūsdienīgām būvniecības tendencēm.

Pateicoties pārdomātajam dzīvokļu plānojumam, ko izstrādājis kvalificēts arhitektu birojs DEPO projekts, un izvēlētajiem būvniecības materiāliem, Dammes Liepās ir panākta perfekta skaņas un siltuma izolācija, tas nozīmē, minimāli siltuma zudumi un maksimāli ekonomiski apkures rēķini.

Domājot par Jūsu labsajūtu, Dammes Liepu mājās ir iebūvēta kombinēta ventilācijas sistēma – ārsienu paneļos ir speciālas ailes ar bimetāla vārstu, kas atkarībā no ārējās temperatūras nodrošina gaisa padevi telpās. Savukārt uz ēku jumtiem ir izvietoti ventilācijas agregāti.

Jūsu drošībai un ērtībai katrā mājā ir uzstādīts namrunis jeb domofons.

Dammes Liepās ir paredzētas visas mūsdienu jaunākās komunikācijas iespējas – internets, tālrunis un televīzija.

Sertificēts energoauditors ir izsniedzis objekta Slokas 130, Rīga, ēkām C un D pagaidu energoefektivitātes sertifikātus.

Pagaidu energoefektivitātes sertifikātā ir noradīts, ka ēkām ir zemi siltuma zudumi un augsta siltumenerģijas taupīšana.

Dammes Liepu arhitektūru ir izstrādājis atzītais arhitektu birojs DEPO projekts. Projekta autore ir arhitekte Inga Bruzgule.

Arhitektu birojs DEPO projekts ir pieredzējušu speciālistu komanda, kas savu radošumu, profesionalitāti un zināšanas ir pierādījusi, projektējot sabiedriskās un dzīvojamās ēkas jau vairāk nekā 13 gadus. DEPO projekta arhitekti ir izstrādājuši daudzus objektus, bez kuriem mēs vairs nespējam iztēloties Rīgas panorāmu: Tirdzniecības centrs Olympia, tirdzniecības centrs Damme, daudzdzīvokļu projekts Zalves dārzs Šampēterī, kvartāls Lauras Purvciemā u.c.

Arhitektu biroja projektētajās mājās iedzīvotāji un īrnieki novērtē izcilo būvniecības kvalitāti un ergonomiku.

Lai Jūs varētu droši izvēlēties savas jaunās mājas un būtu pārliecināts, ka tas ir vērtīgs ieguldījums Jūsu ģimenes nākotnē, projekta Dammes Liepas būvniecībai tika izvēlēts uzticams un pārbaudīts sadarbības partneris - SIA Arčers. Tā ir pieredzējusi, 1992.gadā dibināta kompānija, kas šobrīd ir viena no Latvijas būvniecības nozares līderēm ar veiksmīgu darbības attīstību ārvalstīs.

Uzņēmuma darba filozofija ir atbildīga un ilgtspējīga būvniecība.

Stāvi: 8

Dzīvokļi: 120

Aktuālie piedāvājumi šajā objektā

Pēc Jūsu meklēšanas kritērijiem netika atrasts neviens nekustamais īpašums

Izveidojiet savu pieprasījumu