+371 67114284

Elemental Business Centre nomnieks būs arī dienas restorāns Restart

Elemental Business Centre nomnieks būs arī dienas restorāns Restart
Skanstē topošais biroju nomas komplekss “Elemental Business Centre” parakstījis sadarbības līgumu ar dienas restorānu “Restart”. Saskaņā ar līgumu, “Restart” daļēji atradīsies gan savienojošajā daļā starp abām “Elemental Business Centre” ēkām, gan vienas ēkas otrajā stāvā.
Restorāna nomāto telpu kopējā platība būs 400 m2.
“Baltic Restaurants” valdes priekšsēdētājs Aigars Kaugars stāsta, ka “Restart” pašapkalpošanās serviss ļaus apmeklētājiem pašiem izveidot savas ideālās brokastis un pusdienas. A. Kaugurs arī norāda, ka “Restart” interjeru veido interjera dizainere Anda Ozoliņa, kuras portfolio jau ir daudzu iecienītu restorānu un komerctelpu dizains Latvijā un pasaulē.
“Interjera dizains balstās uz moderniem rotaļīgiem toņiem, dabiskiem materiāliem, spēli ar dizaina aksesuāriem, kas telpai rada personību. “Restart” koncepcija ir veidota, lai atpūtas pauze starp darbiem ir viegla, relaksējoša un uzlādējoša ne tikai ar maltīti, bet arī ar telpas dizainu,” stāsta A. Ozoliņa.
Dienas restorāns “Restart” savas durvis “Elemental Business Centre” ēkā vērs 2024. gada pavasarī. Biroju nomas kompleksu plānots nodot ekspluatācijā jau šoruden, un pašlaik tas ir iznomāts jau par 70 %. Nomnieku vidū ir tādi uzņēmumi kā “Dyninno Group”, “Arvato Systems”, “CV Market”, “Emergn”, “Rimi mini”, “Fiziocentrs” un citi.
“Elemental Business Centre” ir biroju nomas projekts Skanstes ielā 25, Rīgā, ar 21 000 m2 iznomājamo platību divās ēkās. Projekts pašlaik atrodas būvniecības stadijā, un ēkas tiks nodotas ekspluatācijā šī gada rudenī.
Raksta pilno versiju var aplūkot: https://www.db.lv/zinas/elemental-business-centre-nomnieks-bus-ari-dienas-restorans-restart-513115
Meklēšana

Piedāvājiet savu īpašumu

Piedāvājiet īpašumu

Izveidojiet savu pieprasījumu

Izveidojiet pieprasījumu

Saņemiet piedāvājumus e-pastā

Pieteikties