+371 67114284

Nekustamo īpašumu attīstītājs KBO piesaista 3,6 miljonus eiro daudzīvokļu mājas celtniecībai

Nekustamo īpašumu attīstītājs KBO piesaista 3,6 miljonus eiro daudzīvokļu mājas celtniecībai
Nekustamo īpašumu attīstītājs “KBO” piesaistījis no Swedbank 3,6 miljonus eiro daudzdzīvokļu mājas celtniecībai Rīgā, Imantā, informē banka.
Projekts ar nosaukumu “Mimosa”, kas atbilst Swedbank ilgtspējīga aizdevuma kritērijiem, ietver 70 modernus A energoefektivitātes klases dzīvokļus.
“KBO” pārstāvis Andris Dzirnieks norāda: “Dzīvokļi tiks izvietoti mūsdienīgā 9 stāvu ēkā ar ērtu liftu līdz pat pagrabstāvam, kurā katram dzīvoklim atradīsies mantu glabātuve, kas ir iekļauta dzīvokļa cenā. Lielāko dzīvokļu īpašniekiem tiks nodrošināta ērta autostāvvieta divos līmeņos. Domās par jauno paaudzi, mājokļu kompleksu papildinās drošs bērnu rotaļu laukums. Jaunais projekts papildinās citu “KBO” realizēto projektu klāstu, kas jau ir saņēmuši atzinību energoefektivitātes jomā. Swedbank finansējums palīdzēs ātrāk iesākt 70 jaunus dzīvesstāstus un ceļojumus sava mājokļa veidošanā”.
Būvniecībā izmantotie materiāli nodrošinās augstu skaņas un siltuma izolāciju, kā arī projektā iekļauta modernākā gaisa rekuperācijas sistēma. Izmantotie risinājumi jaunajiem dzīvokļu īpašniekiem nodrošinās būtisku energoresursu izmaksu ietaupījumu, kā arī tie ir funkcionāli izplānoti, atbilstoši cilvēku vajadzībām dažādos dzīves ciklos. Jaunais projekts papildinās energoefektīvo dzīvokļu piedāvājumu Rīgā.
Kā norāda Swedbank Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītāja Olga Kotova: “Šie dzīvokļi paredzēti plašam sabiedrības lokam, neaizmirstot par estētisku, ērtu un pārdomātu vidi jaunajiem dzīvokļu īpašniekiem. Uzņēmuma Skandināvijas izcelsme ietver ilgtspējīga biznesa filozofiju, mūsdienīgu redzējumu un pārdomātu piedāvājumu, īstenojot projektus. Ņemot vērā kopējo daudzdzīvokļu ēku fondu, esam gandarīti par katru projektu, kura īstenošanu varam atbalstīt”.
Nekustamo īpašumu attīstītājs “KBO”, kas Latvijā darbību veic jau 10. gadu, pārstāvot Somijas korporācijas “Insinōōritoimisto Bertel Ekengren Oy” nekustamā īpašuma projektus Latvijā, iepriekš realizējis dzīvokļu namus “Imantas Ozoli” un “Akācijas”.
Raksta pilno versiju var aaplūkot: https://www.db.lv/zinas/nekustamo-ipasumu-attistitajs-kbo-piesaista-36-miljonus-eiro-daudzivoklu-majas-celtniecibai-511929
Meklēšana