+371 67114284

Pašā Rīgas centrā, tiks atklātas premium klases kopstrādes telpas

“IWG” Grupa paziņo par jaunām premium klases kopstrādes telpām ar 250 darba vietām, kas tiks atvērtas ar zīmolu “Spaces” jau janvārī. Modernās kopstrādes telpas 1875 kvadrātmetru platībā atradīsies biznesa centrā Novira Plaza.



Pasaule mainās, darbinieki izvēlas hibrīdo darba stilu, un uzņēmumi, ņemot vērā straujās pārmaiņas un kvalificēta darbaspēka trūkumu pasaulē, ir gatavi pielāgoties šīm vajadzībām, paralēli samazinot biznesa fiksētās izmaksas. Statistiskie dati pierāda, ka hibrīds darbs ir viens no galvenajiem faktoriem cīņā par talantiem. Esmu gandarīta, ka mēs varēsim piedāvāt plašai publikai premium klases kopstrādes telpas “Spaces”. “Novira Plaza” tika izvēlēta vairāku faktoru dēļ, tai skaitā lokācijas dēļ, kuras prestižs un ērtība tikai uzlabosies pēc Rail Baltica projekta pabeigšanas, kā arī tādēļ, ka Rīgas centrā ir izteikts kvalitatīvu, modernu telpu trūkums, stāsta Jekaterīna Kosmačeva, Vecākā viceprezidente Baltijā un Balkānu reģionā.


 "Jau pirmajos "Novira Plaza" plānošanas posmos zinājām, ka šeit jābūt Rīgas izcilākajām kopstrādes telpām, kas bagātinās šī modernā, premium klases biznesa centra darba vidi," stāsta “Evernord Asset Management” direktore un “Evernord Group” dibinātāja Jolanta Jurga, “”Spaces” ir spēcīgs zīmols ar augstas kvalitātes produktu, un tas būs labs “Novira Plaza” partneris. Biznesa centra “Novira Plaza” būvniecības darbi tuvojas noslēgumam, un tas tiks atvērts jau šī gada beigās.”


Kopstrādes telpas biznesa centrā “Novira Plaza” piedāvās 250 darba vietas uzņēmējiem, ārštata darbiniekiem, jaunuzņēmumiem un uzņēmumiem, kas meklē elastīgu un dinamisku darba vidi. Šī partnerība iezīmēs “Spaces” trešo atrašanās vietu Rīgā, papildu esošajiem birojiem “Zunda Towers” un biroju ēku kompleksā “Elemental Business Centre”, kas tiks atvērts drīzumā.


 “Novira Plaza” ir moderns A klases biznesa centrs, kas top pašā Rīgas centrā. Ēkā būs vairākas zaļās zonas un attīstīta infrastruktūra, kas piemērota gājējiem, velosipēdistiem un autovadītājiem. Projekta attīstītāju mērķis ir iegūt LEED platīna sertifikātu pirmajos ēkas ekspluatācijas gados. "Novira Plaza" būvdarbus plānots pabeigt šī gada nogalē. “Novira Plaza” attīstītāji ir “Evernord Asset Management”, licencēta aktīvu pārvaldīšanas sabiedrība, kas šobrīd pārvalda trīs slēgtus ieguldījumu fondus un darbojas visās trīs Baltijas valstīs, un “Novira Capital”, viens no vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Igaunijā.


Līdzās jaunajām kopstrādes telpām “Spaces” biznesa centrā “Novira Plaza” mājvietu atraduši arī daudzi citi nomnieki, tostarp SIA “Wolt Latvia”, finanšu tehnoloģiju uzņēmums “GoCardless” un biznesa konsultāciju uzņēmums “PwC Latvia”.

Meklēšana
City Real Estate iesaka
Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā
Stabu iela, 3. stāvs, 2 istabas, 79.50m2
270000.00 EUR 3396.23 EUR / m2

Izīrē dzīvokli Rīgā, Šampēterī-Pleskodālē

Izīrē dzīvokli Rīgā, Šampēterī-Pleskodālē
Lielirbes iela, 13. stāvs, 3 istabas, 90.00m2
850.00 EUR 9.44 EUR / m2

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā

Pārdod dzīvokli Rīgā, Centrā
Stabu iela, 6. stāvs, 2 istabas, 104.40m2
350000.00 EUR 3352.49 EUR / m2

Apskatīt visu piedāvājumu