+371 67114284

Ekspluatācijā nodots A klases stock office komplekss Dienvidu vārti

Ekspluatācijā nodots A klases stock office komplekss Dienvidu vārti
Ekspluatācijā ir nodota A klases noliktavu, tirdzniecības un biroju telpu kompleksa “Dienvidu vārti”, kas atrodas Rīgā, Rēzeknes ielā, ceturtā kārta, informē projekta attīstītājs.
Projekta “Dienvidu vārti” attīstītājs ir LNK Properties, kas veiksmīgi realizē noliktavu, rūpniecības, tirdzniecības, biroju un dzīvojamo ēku attīstību tālākai iznomāšanai un pārdošanai, savukārt būvdarbus veica AS “LNK Industries”.
Komplekss “Dienvidu vārti”, kura būvniecība tika uzsākta 2019. gada pavasarī, ir A klases industriālais parks, kas 5 hektāru plašajā teritorijā apvieno daudzfunkcionālas noliktavu, biroju, tirdzniecības un ražošanas telpas ar attīstītu infrastruktūru. Ceturtajā kārtā ekspluatācijā tika nodota divstāvu ēka ar kopējo platību 4210 m2. Tā būvēta, ievērojot energoefektivitātes principus, un pilnībā aprīkota ar mūsdienīgām inženierkomunikācijām un telekomunikācijām. Kompleksā ir pieejamas elektrouzlādes stacijas un plānots uzstādīt saules paneļus. Plašās “Dienvidu vārti” telpas ir piemērotas, gan maziem un vidējiem, gan liela mēroga un apjoma uzņēmumiem.
Kā uzsver projekta “Dienvidu vārti” attīstītāja SIA “LNK Properties” valdes loceklis Pāvels Broitmans: “Mēs kā attīstītājs, realizējot projekta - stock office “Dienvidu vārti” visas kārtas, savedām kārtībā pilsētas degradēto kvartālu un izveidojām multifunkcionālu biznesa kompleksu, kas apvieno veikala, biroja un noliktavas funkcijas koncepciju. Tam ir lieliska atrašanās vieta, kas ir ērti sasniedzama no visām Rīgas pusēm. Šīs apkaimes teritorija attīstās, tiek būvēta Austrumu maģistrāle, un “Dienvidu vārti” tikai veicinās apkaimes kopējo stratēģisko attīstību. Turklāt mūsu plānos tuvāko gadu laikā ietilpst vēl viena “Dienvidu vārti” paplašināšanās kārta - noliktavu, biroju, veikalu būvniecība.”
Savu gandarījumu par projekta realizāciju pauž AS “LNK Industries” valdes loceklis Kaspars Ratkevičs: “Pateicoties visu projekta realizācijā iesaistīto pušu konstruktīvai sadarbībai projekta “Dienvidu vārti" ceturtā kārta ir nodota ekspluatācijā. Ņemot vērā izaicinājumus, kas rodas būvdarbu gaitā, mūsu uzņēmuma pieredze šāda veida projektu būvniecībā un iepriekšējā sadarbība ar attīstītāju SIA “LNK Properties” ir vainagojusies ar būvobjekta pabeigšanu iepriekš plānotajos termiņos.”
Komplekss “Dienvidu vārti” atrodas kvartālā starp Piedrujas, Rēzeknes un Dārzciema ielām pie Dienvidu tilta, un patlaban būvniecības procesā esošās Austrumu maģistrāles, kas padara to viegli sasniedzamu no dažādām Rīgas pilsētas daļām. Kompleksā ietilpst piecas ēkas ar kopējo iznomājamo telpu platību 20 000 m2.
Raksta pilno versiju var aplūkot: https://www.db.lv/zinas/foto-ekspluatacija-nodots-a-klases-stock-office-komplekss-dienvidu-varti-511893
Meklēšana