+371 67114284

Legend (Leģenda)

Kvartāls LEGEND.: to veido trīs daudzdzīvokļu mājas - Villa Churchill, Villa Hepburn, Villa Dietrich, privātā villa Villa Hemingway, kluba māja ar restorānu-vinotēku Villa Tiffany, kā arī infrastruktūra, kurai nav analogu Jūrmalas piekrastē.

Bulduru prospekts 17 un 19 ir adrese, kur gribēsiet atgriezties vēl un vēl – brīvdienās, atvaļinājumā, pa vasaru, uz visu dzīvi.

Te ir tikai pats labākais un nekā lieka.

LEĢENDA

Pasaules vēsturi veido personības, viņu nozīmīgie darbi, raksturs un stils. Šādus cilv…

lasīt vairāk

Kvartāls LEGEND.: to veido trīs daudzdzīvokļu mājas - Villa Churchill, Villa Hepburn, Villa Dietrich, privātā villa Villa Hemingway, kluba māja ar restorānu-vinotēku Villa Tiffany, kā arī infrastruktūra, kurai nav analogu Jūrmalas piekrastē.

Bulduru prospekts 17 un 19 ir adrese, kur gribēsiet atgriezties vēl un vēl – brīvdienās, atvaļinājumā, pa vasaru, uz visu dzīvi.

Te ir tikai pats labākais un nekā lieka.

LEĢENDA

Pasaules vēsturi veido personības, viņu nozīmīgie darbi, raksturs un stils. Šādus cilvēkus atceras, pēc viņiem mēra laiku. Arhitektūra – tā ir monumentāla māksla, laikmeta simbols, civilizācijas vēstures pieminekļi.

LEGEND. nav lielo arhitektūras stilu reprodukcija. Tas ir raksturīgāko akcentu un detaļu sakausējums, kas izspēlēti jaunā, modernā veidā.

Pašpietiekamība un dinamiska individualitāte, dižena vēsture jaunās skaņās un vērtējumā, leģendārās pagātnes vēstījums tagadnes un nākotnes valodā - tas ir LEGEND.

TEHNISKAIS APRAKSTS:

LEGEND. ir izveidots labiekārtotā teritorijā, kas sastāv no diviem zemes gabaliem: Bulduru prospektā 17 (3847 m2) un Bulduru prospektā 19 (3895 m2).

Projektā ir 60 dzīvokļi: Villa Churchill – 3 stāvi, 5 dzīvokļi; Villa Hepburn – 4 stāvi, 28 dzīvokļi, Villa Dietrich – 4 stāvi, 26 dzīvokļi, kā arī divstāvīga privātā villa (164.2 m2), un ēka ar komerctelpām (476 m2).

Dzīvokļu platība ir no 58 līdz 262 m2, ar iespēju tos apvienot pat celtniecības pēdējos etapos. Katram dzīvoklim ir balkons, terase vai atsevišķs zemes gabaliņš.

Griestu augstums dzīvokļos ir ne mazāks par 3m, Villa Churchill – no 3.70 līdz 3.90m.

Plašajās hallēs ir paredzēta vieta konsjeržam, kā arī viesu uzņemšanai.

Ēkās ir uzstādīti autonomi gāzes katli, dzīvokļu grīdās instalēti konvektori ar iespēju regulēt temperatūru.

Ēkās atrodas dizaineru veidoti beztrokšņa ātrie panorāmas lifti.

Slēgtā apakšzemes stāvvieta aprīkota ar piespiedu ventilāciju ar CO2 rādītājiem, tajā vieta paredzēta 88 auto.

Iedzīvotāju drošību nodrošina 24 stundu apsardze: video novērošanas kameras, domofoni, dzīvokļiem signalizācija ar izeju uz apsardzes firmas pulti.

Zemes gabala dienvidu pusē paredzēts bērnu rotaļu laukums.

Projektā galvenokārt ir trīs un četru istabu dzīvokļi ar 2-3 guļamistabām (75-110 m2); ir iespēja dzīvokļus apvienot.

Ir arī neliels skaits divistabu dzīvokļu līdz 65 m2 (ne vairāk kā 10%) ar vienu guļamistabu, kurus var izmantot dzīvokļu apvienošanai vai, piemēram, lai atsevišķi izmitinātu bērnus/vecākus.

Spa kompleksā ūdens sildīšanā tiek izmantotas saules baterijas.

Visas izmantotās tehnoloģijas atbilst pasaules eko standartiem, savukārt izmantotie materiāli ir cilvēkam un apkārtējai videi draudzīgi un ir atbilstoši sertificēti.

INTERJERI:

Katras ēkas galvenās ieejas svinīgumu izceļ izsmalcinātas, rokām darinātas durvis, kas ir īsti mākslas darbi.

Durvis veidotas pēc arhitekta skicēm, tās īpaši pieskaņojot katras villas raksturam.

Atverot šīs durvis, Jūs nokļūstat plašā vestibilā, kura interjers sabalsojas ar villas arhitektūras konceptu.

Savukārt apdares kvalitāte atbilst kopējam projekta pieteiktajam augstajam standartam.

Šeit, mājīgajā hallē tasi tējas vai glāzi vīna varēsiet baudīt, sēžot mīkstos krēslos.

Iekštelpu risinājumu filozofiju raksturo tiekšanās pēc vienkāršības un ērtuma, kā arī cieņas un izsmalcinātības.

Apdarē izmantoti dabīgie materiāli – akmens, retu šķirņu koks.

Dekoratīvo elementu mākslinieciskais izpildījums ( metāla apkalumi, kokgriezums u.c.) ir baudījums acīm.

LEGEND. stils ir izturēts it visā – krāsu gammas izvēlē, mēbeļu, lustru un gaismekļu dizainā.

Šeit nav sīkumu, viss ir rūpīgi pārdomāts – no durvju roktura un pastkastītes, līdz atslēgu galdiņam pie ieejas dzīvoklī un ērtiem iepirkšanās ratiņiem produktu nogādāšanai no automašīnas līdz dzīvoklim.

LEGEND. iedzīvotājiem mēs piedāvājam gan dzīvokļus ar „balto” apdari, kur paši varēsiet izveidot savu interjeru, gan divus LEGEND. piedāvātos iekšējās apdares variantus, kurus radījuši profesionāli interjera dizaineri – ar iebūvētu virtuvi, santehniku, gaismas ķermeņiem un mēbelēm.

ARHITEKTŪRA:

Vinstona Čerčila vārdā nosaukta galvenā villa kvartālā, kas atrodas vistuvāk jūrai, ir arhitektūras veltījums politiķim, rakstniekam, filantropam un Nobela prēmijas laureātam.

Villa Churchill ir mūsdienīga britu stila interpretācija.

Villa Hepburn – veltījums neatkārtojamās Odrijas Hepbērnas dabiskumam un šarmam, veltījums apbrīnai pret sievieti aktrisi un UNICEF labas gribas vēstnieci.

Ēkas mežģīņu apdare sasaucas ar Odrijas izsmalcināto stilu un klasiskajām Jūrmalas vēsturiskās arhitektūras „mežģīnēm”.

Fasāžu ģeometrija, formu un līniju precizitāte aizgūta no Pītera Mondriāna abstraktās glezniecības.

Kaislīgā un pretrunīgā aktrise un dziedātāja Marlēna Dītriha kā neviens cits prata novērtēt greznību un komfortu, un pievērsa lielu uzmanību detaļām un sīkumiem.

Žilbinošā Villa Dietrich ir lakoniska un noslēpumaina.

Šīs ēkas arhitektoniskajam risinājumam īpašu raksturu piešķir tieši šai ēkai radīta tehnika – fasādē izmantotas kausēta tonētā stikla masas ar košu tekstūru.

Tās saulē vizuļojošā virsma atgādina Marlēnas mirdzošās kleitas.

Privātajai rezidencei, kas nosaukta Hemingveja vārdā, ir gandrīz neticams stāsts. Kopš „dzimšanas” šis valsts nozīmes piemineklis, izrādījās ir bijis kā divas ūdens lāses līdzīgs slavenajai lielākā divdesmitā gadsimta amerikāņu rakstnieka Ernesta Hemingveja mājai Kubā.

Šī vizuālā līdzība villā tika paspilgtināta, savukārt interjera dizains ieturēts jūrnieku stilā, ko tik ļoti mīlēja rakstnieks.

Pēc kulta filmas „Breakfast at Tiffany s” Tiffany vārds ir kļuvusi par īpašības? vārdu.

Villa Tiffany ir atjaunots arhitektūras piemineklis un ir kvartālu apvienojošs tēls, kas iemieso skaistumu un dzīvesprieku.

Veidojot kvartālu LEGEND., arhitekts Uģis Zābers radījis veltījumu angļu arhitektūrai, patiesam Jūrmalas stilam un mūsdienu konceptuālismam, to visu iezīmējot savā unikālajā un atpazīstamajā rokrakstā.

INVESTĪCIJAS:

Kvartāls LEGEND. ir patiešām unikāls objekts, vienīgais Jūrmalā un vienīgais šāda veida projekts.

Tas atrodas uz Latvijā dārgākās zemes, tā individualitāti pasvītro arhitektūras risinājumi, kvalitātes līmenis izturēts no projektēšanas un būvniecības brīža līdz pat ekspluatācijai un apkalpošanai.

Novietojums, arhitektūras savdabīgums, interjera dizains, celtniecības un materiālu kvalitāte, draudzīgums pret cilvēku un apkārtējo vidi, drošība, infrastruktūra, serviss – katrā no šīm kategorijām kvartāls LEGEND. pretendē uz Baltijas nekustamo īpašumu Premium klases augstāko novērtējumu. Šāda veida objekti pasaulē tradicionāli tiek uzskatīti par drošākajām investīcijām nekustamā īpašuma jomā. To piedāvājums ir ierobežots, bet interese par tiem vienmēr liela. Šāds īpašums nenoveco, tā cena tikai pieaug.

Attīstītājs:

Kvartālu LEGEND. attīsta uzņēmums R.Evolution City, kas piedalījies vairāku Latvijas nekustamo īpašumu tirgū nozīmīgu projektu radīšanā un attīstīšanā.

Uzņēmuma veidotā ēka “Šokolāde” ieguva īpašo balvu “Par labāko arhitektūru” un “Labākā 2006. gada māja”.

Nākamajā gadā par labāko projektu tika atzīta “Saules Republika”, savukārt nominācijā “Labākais elitārais projekts” uzvarēja ēka “Backstage”.

Šodien ar R.Evolution City sasniegumiem var iepazīties arī Jūrmalā, apmeklējot projektu „The Home”.

Tā ir viena no skaistākajām pilsētas jaunceltnēm, kas rotā Dzintaru ielas un labākais pierādījums tam, ka bezkompromisa prasības pret kvalitāti dod vislabāko un vienīgo iespējamo rezultātu.

„The Home” nodota ekspluatācijā 2012.gada oktobrī un Latvijas būvnieku asociācijas konkursā nominēta kā “Labākā 2012.gada celtne”.

Ikgadējā starptautiskajā konkursā “Nekustamā īpašuma tirgus rekordi” šī ēka nominēta tādās kategorijās kā “Elitārais objekts”, “Ārvalstu objekts”, “Arhitektūras risinājums”.

Arhitekts:

Lielu daļu R.Evolution City projektu radījis arhitektu birojs Sīlis, Zābers & Kļava. 15 gadu laikā birojs uzkrājis bagātīgu pieredzi un sasniedzis Eiropas līmeni, izstrādājot un realizējot vairāk nekā 50 privātos un sabiedriskos projektus.

Arhitekts Uģis Zābers ir specializējies luksusa klases māju projektēšanā.

Viņš ir projektējis izcilākās villas Latvijā, savukārt viņa radītās dzīvojamās ēkas, piemēram, “Šokolāde”, “Saules Republika” un “Backstage” ir saņēmušas visas iespējamās balvas.

Jūrmala ir vislielākā kūrortpilsēta Baltijās valstīs un otra lielākā pilsēta Latvijā (55.000 iedzīvotāju).

Tā stiepjas 32 km garumā gar Rīgas jūras līci un aizņem 100 kv.km.

Ērtais ģeogrāfiskais novietojums (15 km līdz starptautiskajai lidostai un 25 km līdz Rīgai) un daudzveidīgās satiksmes iespējas (6 joslu šoseja, dzelzceļš, ūdensceļš) ļauj to sasniegt dažu desmitu minūšu laikā.

Jūrmalas galvenā bagātība ir tās daba un maigais, dziedējošais klimats.

Ne jau velti šeit uzbūvēts tik daudz atpūtas namu un sanatoriju.

Ap 1/3 no pilsētas teritorijas klāj priežu meži un parki, kas nodrošina tās iedzīvotājiem un viesiem spirgtu, veselīgu gaisu.

Unikālā balto smilšu pludmale tiek rūpīgi kopta un labiekārtota, tādēļ tai piešķirts Vides izglītības fonda Zilais karogs – pasaulē atzītākais ūdens kvalitātes un apkārtnes tīrības apliecinātājs.

Pats Jūrmalas centrs iezīmīgs ar attīstītu infrastruktūru.

Liels daudzums kafejnīcu un restorānu, veikali, viesnīcas, sporta un rehabilitācijas centri, valsts un privātu organizāciju filiāles sakoncentrējušās ap plašo, tikai gājējiem atvēlēto Jomas ielu.

Jūrmalā pie Lielupes uzbūvēts lielākais Baltijas ūdens atrakciju centrs Līvu akvaparks, kurā var baudīt vasaru visu gadu.

Arī kultūras dzīve nav atstāta novārtā, un visaktīvākā tā ir Dzintaru koncertzālē.

Šeit katru vasaru notiek neskaitāmi estrādes un akadēmiskās mūzikas koncerti, kuros uzstājas gan vietējas, gan ārzemju zvaigznes.

Aktuālie piedāvājumi šajā objektā

Pēc Jūsu meklēšanas kritērijiem netika atrasts neviens nekustamais īpašums

Izveidojiet savu pieprasījumu